Aile'nin 8. Bölümünden 2. ön izleme yayınlandı! Hülya ve Devin yeniden karşı karşıya!

Show TV'nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı Aile dizisinden 2. ön izleme yayınlandı. Peki Aile 7. bölümde neler yaşandı Aile 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aile'nin 8. bölümünde neler olacak? Aile dizisinin konusu ne? Aile dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Aile dizisi nerede çekiliyor? Aile izle! Aile 7. bölüm izle! Kıvanç Tatlıtuğ kimdir? Serenay Sarıkaya kimdir?

Volkan Usta
25 Nisan 2023 - 14:25
Kültür Sanat

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı dizi Aile’nin bu akşam yayınlanacak 8. bölümünden yeni bir sahne yayınlandı. Hülya ve Devin arasında gerilimin giderek tırmanacağı bölüm seyirciyi ekrana kilitleyecek.

23-04/25/aile-2-1682422023.jpg

Aile’nin ön izleme sahnesinde Hülya ve Devin arasında geçen gerilim dolu telefon konuşması ekrana geliyor. Devin’in “Hülya Hanım siz nasıl bu kadar kötü olabiliyorsunuz?” sorusu üzerine Hülya’nın “Ailemi koruyorum ben!” yanıtı dikkat çekiyor. Yağmur’un başına gelenler sebebiyle iki taraf arasında ciddi bir çatışma yaşanırken Hülya, ailesini korumak için her şeyi yapabileceğini açıkça söylüyor. Hülya’nın planı ve Devin’in ne yapacağı merakla bekleniyor.   

Aile’ yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin