Akbank Kısa Film Festivali'nin jürisi belli oldu

Akbank Sanat tarafından düzenlenen Akbank Kısa Film Festivali'nin jüri üyeleri açıklandı. Bu yıl 20'nci kez gerçekleşecek olan Akbank Kısa Film Festivali, Nuri Bilge Ceylan'ın katılımıyla sinemaseverlerle buluşacak.

Berfin Sengil
15 Şubat 2024 - 10:04
Viral

Akbank Sanat tarafından yapılan Akbank Film Festivali'nin jüri üyeleri açıklandı. Yeni sinemacıları desteklemek ve kısa film üretimini teşvik etmek amacıyla 25 Mart - 4 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek festivalde birbirinden değerli isimler yer alıyor.

Türkiye'den ve dünyadan toplam 2 bin 421 kısa film başvurusunun yer aldığı festivalde, ulusal yarışmanın ana jürisi Gökçe Bahadır, Ozan Açıktan, Erkan Kolçak Köstendil, Ece Dizdar ve Akbank Sanat Müdürü Derya Bigalı'dan oluşacak.

Uluslararası yarışmanın jürisi ise Tahmina Rafaella, Mehmet Günsür, Viorica Capdefier, Ali Asgari ve Akbank Sanat Müdürü Derya Bigalı'ya yer verecek.

"Forum Senaryo Yarışması" ana jürisinde Ceylan Özgün Özçelik, Nermin Yıldırım ve Tansu Biçer görev alacak. "Genç Bakışlar" yarışmasının jürisi ise Melisa Şenolsun, Müge Büyüktalaş ve Sinan Kesova'dan oluşacak.

Festival kapsamında Nuri Bilge Ceylan'ın da katılacağı özel gösterimler ve söyleşiler düzenlenecek. "Erişilebilir Her Şey" sosyal girişimi sürdürülebilirlik temalı filmlerden oluşan özel bir gösterim gerçekleştirecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin