Kül Masalı 1. bölümüyle bu akşam TRT'de başlıyor! Dizinin oyuncuları kimler? Kim, kimdir?

TRT'nin bu akşam 1. bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizisi Kül Masalı çok konuşulacak hikayesiyle izleyicinin karşısına çıkacak. Kül Masalı dizisi oyuncuları kimlerdir? Kül Masal dizisi konusu nedir? Kül Masal 1. Bölüm ne zaman başlayacak? Kül Masal dizisi hangi gün başlıyor? Kül Masal Arat kimdir? Gökhan Alkan kimdir? Kül Masal Özge kimdir? Sevda Erginci kimdir? Kül Masalı dizisi Jale kimdir? Başak Gümülcinelioğlu kimdir? Kül Masalı dizisi Cemil kimdir? Ushan Çakır kimdir? Kül Masalı dizisinin Erha'ı Özgür Çevik kimdir? İşte detaylar!

Volkan Usta
15 Şubat 2024 - 10:00
Kültür Sanat

Güçlü kadrosuyla sezonun iddialı projelerinden olan Kül Masalı bu akşam 1. bölümüyle TRT 1'de başlıyor! Kül Masalı dizisi konusu nedir? Kül Masalı oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Kül Masalı dizisi 2. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

İLGİLİ İÇERİK

Kül Masalı dizisi karakterleri kimler? Kim, kimdir? Sizler için derledik...

Arat Giraylı (Gökhan Alkan): Onun gözlerindeki gizemi görmek için çok zorlanmanıza gerek yok. Aşkı kadar nefreti de büyük. Peki sizce en büyük sırrı ne?

Özge Günay (Sevda Erginci): Kötü olamayacak kadar masum ve güzel. Ama bu köşkte aşık olduğu adamın eski karısının hayaleti ile yaşayacak olması onu belki de bambaşka biri yapacak.

Jale Giraylı (Başak Gümülcinelioğlu): Aşk onun için bir duygu değil, belki de sadece araçtı. Yaptığı hataların bedelini ise hayatıyla ödedi. Ya da kim bilir?

Cemil Öz (Ushan Çakır): Haksızlık karşısında asla eğilmeyen ve inandığı şey uğruna her şeyi yapabilecek biri o. İçindeki şüphe günden güne onu yiyip bitirse de doğru bildiklerinden asla vazgeçmez. İçini ise kemiren tek bir şüphe var; “Jale’yi Arat Giraylı mı öldürdü?”

Erhan Sanlı (Özgür Çevik): Görev adamının sözlükteki karşılığı o. Arat’ın en eski arkadaşı ve sağ kolu. Ama herkes gibi onun da hayatında sırları var.

Neveser Giraylı (Hülya Darcan): Düzenini bozan şeylere asla katlanamasa da oğlu Arat için her şeyi yapar. Kafasında herkesi yerleştirdiği tablosuyla çok mutlu o. Ama ya etrafındakiler?

Behiye Günay (Gizem Güneş): Hayat dolu, tam bir Instagram kızı. Ablası Özge’nin ona olan sevgisinin çok farkında. Ama sadece sevginin de yetemediği noktada yanlış yollara girer mi dersiniz? 

Bilge Giraylı (Gizem Kala):  Başarılı, zeki ve modern. Her annenin hayalindeki çocuklardan biri. Ama aile sırlarının onu hiç ummadığı bir yola sürükleyeceğinden habersiz. 

Aşkın her zaman göründüğü gibi olmadığını vurgulayan “Kül Masalı” her Perşembe 20.00’de TRT 1’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin