Akif dizisinin çekimleri tamamlandı!

TRT’nin Dijital Platformunda izleyici ile buluşacak olan ve Mehmet Akif Ersoy'un hayatının konu alındığı, başrolünü Fikret Kuşkan'ın canlandırdığı Akif dizisinde sona gelindi. Akif dizisi ne zaman yayınlanacak? Akif dizisinin oyuncuları kimler? Akif dizisinin konusu ne? Fikret Kuşkan kimdir? Özge Borak kimdir? Akif dizisi nerede yayınlanacak?

Başrollerinde Fikret Kuşkan, Özge Borak, Ertan Saban, Erdem Akakçe, Adnan Biricik, Taha Boran Özbek, Gökçe Akyıldız, Şifanur Gül ve Sevgi Temel'in yer aldığı, Türk Milli Şairi Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatan 13 bölümlük mini dizi Akif'in çekimleri bitti.

Çekimleri tamamlanan ve yakında TRT'nin dijital platformunda yayınlanması planlanan Akif dizisi için geri sayım başladı!

Çekimleri İzmit Seka Plato'sunda yapılan Akif dizisinin yapımcılığını Kirli Kedi, tasarımcı yapımcılığını Uğur Uzunok, yönetmenliğini Selahattin Sancaklı, senaristliğini ise Uğur Uzunok, Nurullah Sevimli ve Tacettin Girgin üstleniyor.

Akif dizisi oyuncuları kimler?

Mehmet Akif Ersoy'u Fikret Kuşkan'ın canlandırdığı yapımda, Akif'in eşi İsmet Hanım'ı ise Özge Borak oynuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Erdem Akakçe, Adnan Biricik, Taha Boran Özbek, Gökçe Akyıldız, Şifanur Gül ve Sevgi Temel de yer alıyor.

22-12/28/ak2.jpg

Akif dizisinin konusu ne?

13 bölümden oluşan mini dizi, İstiklal Marşı’nın şairi Mehmet Akif Ersoy’un 1913 ile 1924 arasındaki hayatını ekranlara taşıyacak.Bir yandan ailesini bir arada tutmaya, bir yandan da memleketin gençlerine cesaret vermeye çalışan Ersoy’un yanı sıra dizide Tevfik Fikret, Recaizade Mahmut Ekrem, Süleyman Nazif, Abdülhak Hamid Tarhan, Enver Paşa, Talat Paşa, Halide Edip Adıvar ve Kara Kemal gibi dönemin önemli karakterleri de yer alıyor.

Akif dizisi nerede yayınlanacak? Ne zaman başlayacak?

Akif dizisinin yakında TRT'nin dijital platformunda yayınlanması planlanıyor!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin