Akın Akınözü dünyaca ünlü markanın yüzü oldu

Oyuncu Akın Akınözü, dünyaca ünlü bir Fransız kozmetik markasının yeni global yüzü oldu. Akınözü reklam çekimi için Marakeş’e gitti.

Berfin Sengil
31 Ocak 2024 - 16:26
Magazin

Başarılı oyuncu Akın Akınözü dünyaca ünlü Fransız kozmetik markasının reklam çekimi için Marakeş’e gitti. Akınözü, dünyanın birçok ülkesinde eş zamanlı olarak yayınlanacak reklam filmindeki çok özel görüntüleriyle bir kez daha hayranlarının beğenisini kazanacak.

Markanın reklam çekimi için mistik ve büyüleyici atmosferi ile dikkat çeken şehir Marakeş tercih edilirken, çekimler esnasında Akın Akınözü çarpıcı karizmasıyla yurt dışı basınının da ilgi odağı oldu.

Türkiye'nin yanı sıra İspanya, Latin Amerika ülkeleri ve Rusya gibi birçok ülkede hayran kitlesine sahip olan Akın Akınözü, son olarak yurt dışı satışlarıyla büyük ilgi gören Acunmedya yapımı Tuzak dizisinde başrol olarak yer almıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin