Ünlü şarkıcı da bu benzerliğe kayıtsız kalamadı

Soner Sarıkabadayı ile Ankaragücü'nün yeni transferi Riccardo Saponara'nın benzerliği sosyal medyanın gündeminde. Ünlü şarkıcı da bu benzerliğe esprili bir karşılık verdi.

Berfin Sengil
31 Ocak 2024 - 17:29
Magazin

Ünlü pop şarkıcısı Soner Sarıkabadayı ile İtalyan futbolcu Riccardo Saponara'nın benzerliği sosyal medyanın en konuşulanları arasında yerini aldı. Ankaragücü'ne transfer olan futbolcuyla benzerliğine Sarıkabadayı'dan yanıt geldi.

Ankaragücü taraftarı tarafından heyecanla karşılanan transfer, Soner Sarıkabadayı ile benzerliği nedeniyle herkesin dikkatini çekti.

'Buraya Kupalar Kazanmaya Geldim'

Kendisi de bu benzerliği fark eden şarkıcı Soner Sarıkabadayı sosyal medya hesabından Ankaragücü'nün yaptığı Saponara'nın ilk antrenman paylaşımını alıntıladı.

Sarıkabadayı paylaşıma, "Buraya kupalar kazanmaya geldim" diye yazarken, Ankaragücü taraftarlarının ikiliyi yan yana getirme çabası içinde olduğu öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin