Akın Akınözü'nün partneri belli oldu!

O3 Medya imzalı ve başrolünde Akın Akınözü'nün yer alacağı Aile Albümü dizisinin çalışmaları sürüyor. Akınözü'nün dizideki partnerinin kim olacağı da belli oldu. Aile Albümü'nde Akınözü'ne kim eşlik edecek? Aile Albümü'nün konusu ne? Aile Albümü hangi kanalda yayınlanacak? Aile Albümü'nde kimler oynayacak? Aile Albümü ne anlatıyor?

ozan
06 Kasım 2023 - 12:17
Kültür Sanat

Oyuncu Akın Akınözü geçtiğimiz ay Saner Ayar’ın patronu olduğu O3 Medya ile anlaşmıştı. Şirketin yeni dizilerinden Aile Albümü'nde Akın Akınözü'nün oynayacağı açıklandı. Zeynep Günay’ın yöneteceği projede Akınözü’nün "Kılıç" karakterine hayat vereceği söylendi. Kanalı netleşmeyen dizide Akınözü'ne eşlik edecek partner için de anlaşma aşamasına geldiği bildirildi.

Senaryosunu İstanbullu Gelin ve Kulüp gibi dizilerin senaristliğini üstlenen Serkan Yörük’ün yazacağı dizide Akın Akınözü'nün partneri ise Aslıhan Malbora olacak.

23-11/06/aslihan.jpg

İstanbul dışında çekimlerin yapılacağı dizi için anlaşma aşamasında olan Malbora, son olarak Netflix’te seyirciyle buluşacak olan Kübra dizisinde Çağatay Ulusoy’un partneriydi. Aslıhan Malbora bu sezon birçok dizi ve filmle görüştükten sonra Aile Albümü'nde karar kıldı.

Bir aşk hikâyesinin konu edileceği Aile Albümü'nün çalışmaları devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin