Akın Koçovalı Çukur'a giriş yaptı! Gizem çözüldü!

Çukur'un heyecan ve merakla beklenen karakteri Akın, diziye giriş yaptı! İşte Akın Koçovalı...

Nurşah
21 Mayıs 2019 - 10:55
Yeni Bölüm

Ay Yapım imzası taşıyan sevilen dizi Çukur dün akşam yine heyecan dolu bir bölüm ile izleyici karşısına çıktı! İlgiyle takip edilen dizinin en çok merak edilen karakteri olan Akın Koçovalı en sonunda Çukur'a giriş yaptı!

19-05/21/akin-kocovali-geldi.jpg

Akın Koçovalı Çukur'da!

Heyecanla beklenen Akın Koçovalı karakterini, Gülperi dizisinden de tanıdığımız Burak Dakak'ın canlandıracağı belli olmuştu. Dün akşam ekrana gelen Çukur yeni bölümde ise izleyiciler ilk olarak büyük bir şok yaşadılar, çünkü Akın Koçovalı karakteri ile başka bir oyuncu göründü... Yücel tarafından hapiste ziyaret edilen bu sahte Akın, özgürlüğüne kavuştuğu akşam Yücel'in adamı tarafından vurularak öldürüldü...

19-05/21/ukur-akin-kocovali-selim-kocovali.jpg 

İlerleyen dakikalarda ise gerçek Akın Koçovalı izleyici karşısına çıktı! Babası Selim ile karşılaştığı an ise, özellikle sosyal medyada çok büyük yankı uyandırdı. İlk sezondan beri merak edilen Akın Koçovalı'nın ortaya çıkması, dizinin hikayesinde büyük değişikliklere sebep olacak gibi görünüyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin