Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu diziden ayrıldı mı? Veda paylaşımı duygulandırdı..

Show tv'nin sevilen dizisi Çukur'un Aliço'sunun geçtiğimiz bölümde ölüm sahnesi izleyenleri şaşırttı.

Merve Mutlu
21 Mayıs 2019 - 10:56
Yeni Bölüm

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil'in rol aldığı, Show tv ekranlarının fenomen haline gelen dizisi Çukur'un geçtiğimiz akşam yayınlanan son bölümü yine oldukçe hareketliydi.

19-05/21/ukur-akin.png 

Büyük bir merakla beklenen Akın Koçovalı karakteri, diziye ilginç bir giriş yaptı. Cezaevinde Yücel'in Akın ile görüşmek için görüşe gitmesi ile karşısına çıkan ve Akın olduğunu söyleyen Çukur dövmeli adam, cezaevi çıkışında öldürüldü. Herkes Akın Koçovalı öldü sanırken, cesedi teşhis etmeye çağırılan babası Selim'in karşısına gerçek Akın çıkarak izleyiciyi şaşırttı. 

Burak Dakak'ın Akın Koçovalı olarak diziye dahil olduğu bölümde, izleyenleri oldukça üzen bir ayrılık yaşandı. İlk bölümden beri büyük bir beğeni toplayan oyuncu Rıza Kocaoğlu'nun canlandırdığı Aliço karakteri, Yücel'i vurmak için tetikte beklerken çıkan yangında öldü olarak göründü. Ancak Aliço, kendisini bir süredir takip eden gizemli kişi tarafından kurtarıldı. 

Çukur Aliço öldü mü?

İzleyenlerin inanmak istemediği Aliço'nun ölümünün başka bir hikayeyi başlatacağı bekleniyor. Herkesin sevdiği bir karakter olan Aliço'nun ölümünün bu kadar geçiştirilerek gösterilmesi hayli ilginç bir gelişme olarak karşılanıyor. Aliço'yu canlandıran Rıza Kocaoğlu'nun paylaşımı ise senaryonun izleyenlere ters köşe yapacağını gösteriyor.

19-05/21/riza-kocaoglu-diziden-ayrildu.png

Kocaoğlu'nun, sevilen karaktere ait bir fotoğrafı paylaşarak veda emojileri koymasının ardından, Cumali karakterini canlandıran Necip Memili de oyuncunun fotoğrafına "Her şey için teşekkürler, emeğine sağlık" yorumu yaptı. 

Ayrılık olarak gösterilen bu paylaşıma rağmen, Rıza Kocaoğlu yeni sezonda yeniden Aliço karakteri ile karşımızda olacak.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin