Akrep dizisinden sevenlerini üzecek haber geldi..

Akrep dizisi bu hafta yayınlanmayacak.

Merve Mutlu
24 Mart 2021 - 15:04
Gündem

Kendisini terk eden annesi Perihan'dan intikam almak için hayatlarının tam ortasına düşen ve annesinden intikam almak için onun sahip olduğu her şeyi ailesini bile eline almak isteyen Ferda'nın savaşını anlatan Akrep dizisinden hayranlarını üzecek bir haber geldi.

21-03/24/akrep.png

Yapımını 1441 Productions’ın üstlendiği Star dizisi ‘Akrep' dün akşam yeni bölümü ile ekrana geldi. Başrollerinde Evrim Alasya ve Demet Akbağ'ın rol aldığı dizinin kadrosunda: Bekir Aksoy, Başak Daşman, Yusuf Çim, Beril Pozam, Esila Umut, Taha Boran Özbek, Aslı Melisa Uzun, Müge Su Şahin, Demet Gül, Ahsen Türkyılmaz gibi birbirinden başarılı ve sevilen isimlerin yer aldığı dizisinin yeni bölümü Perşembe günü yayınlanmayacak. 25 Mart Perşembe günü Akrep yerine Canavar Kamyonlar isimli sinema filmi ekrana gelecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin