Masumiyet dizisinde değişiklik yaşandı!

Masumiyet'in kadrosunda değişiklik yaşanıyor.

Merve Mutlu
24 Mart 2021 - 15:39
Gündem

Gold Film yapımcılığında hazırlanan ve Fox TV ekranlarında izleyici karşısına çıkmak üzere gün sayan Masumiyet dizisinin yayınlanan tanıtımları izleyicilerden büyük ilgi görmüştü. Çok sevilen isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ve farklı hikayesi ile dikkat çekmeyi başaran dizide büyük bir değişiklik yaşanacak.

21-03/24/avsar.png

Oyuncu kadrosunda: başrolde Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ olmak üzere; Kimya Gökçe Aytaç, Tolga Güleç, Selen Uçer, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Deniz Işın, Asena Tuğal, Neslihan Arslan ve Rüçhan Çalışkur gibi isimlerin bir araya geldiği başarılı proje; Evli ve 2 çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatının, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişmesini konu alıyor. Bahar'ın kızı Ela'nın babasının patronu olan 35 yaşındaki nişanlı adamla ilişki yaşaması ve bu ilişkiyi yaşarken Ela'yı sürekli oyalayarak gizlemesinin ardından Ela'nın 19. yaş gününde kemikleri kırılarak yol kenarına atılması ve failinin aranmasına dayanıyor.

Masumiyet dizisinde değişiklik yaşandı!

21-03/24/masumiyet.png

İmza attığı ödüllü sinema filmleriyle tanınan Ömür Atay, kurucu yönetmenliğini yaptığı  projeden 7. bölüm itibariyle ayrılacak. Birsen Altuntaş'ın haberine göre: Atay, Almanya'da çekeceği filmin senaryo çalışmalarına yoğunlaşmak için yapım şirketi Gold Film'le karşılıklı anlaşarak diziye veda edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin