Akrep dizisinin başrolü diziden ayrıldı!

Akrep dizisinin kadrosunda beklenmeyen bir ayrılık yaşandı.

Merve Mutlu
12 Mart 2021 - 14:08
Gündem

Kendisini terk eden annesi Perihan'dan intikam almak için hayatlarının tam ortasına düşen ve annesinden intikam almak için onun sahip olduğu her şeyi ailesini bile eline almak isteyen Ferda'nın savaşını anlatan Akrep dizisinin son bölümünde beklenmeyen bir veda yaşandı ve dizinin başrolü diziden ayrıldı.

21-03/12/akrep-dzisi.png

Yapımını 1441 Productions’ın üstlendiği Star dizisi ‘Akrep' dün akşam yeni bölümü ile ekrana geldi. Başrollerinde Evrim Alasya ve Demet Akbağ'ın rol aldığı dizinin kadrosunda: Bekir Aksoy, Başak Daşman, Yusuf Çim, Beril Pozam, Esila Umut, Taha Boran Özbek, Aslı Melisa Uzun, Müge Su Şahin, Demet Gül, Ahsen Türkyılmaz gibi birbirinden başarılı ve sevilen isimlerin yer aldığı dizi başarıyla yoluna devam ediyor.

Akrep dizisinin başrolü diziden ayrıldı!

21-03/12/akrep.png

Sevilen isimleri bir araya getiren kadrosu ve dikkat çeken hikayesi ile ekranlara tutunmayı başaran Akrep dizisinde Fikret karakterini canlandıran Bekir Aksoy, karakterin senaryo gereği ölümü ile diziye veda etti.  Aksoy "Bu hafta benim de, sizin de Fikret 'e son bakışımız. Teşekkür ederim sevginiz ve desteğiniz için. İnşallah en yakın zamanda başka projelerde tekrar görüşmek üzere. Bu arada sevgili arkadaşlarımı yalnız bırakmadan izlemeye devam edelim lütfen. Teşekkürler" sözleriyle diziye veda etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin