Akrep dizisinin ekibine Çağdaş Onur Öztürk katıldı!

Akrep dizisine yeni bir karakter geliyor.

Merve Mutlu
01 Mart 2021 - 13:19
Gündem

Kendisini terk eden annesi Perihan'dan intikam almak için hayatlarının tam ortasına düşen ve annesinden intikam almak için onun sahip olduğu her şeyi ailesini bile eline almak isteyen Ferda'nın savaşını anlatan hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken Akrep dizisinin kadrosuna yeni bir karakter katıldı.

21-03/01/akrep.jpg

Oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimleri bir araya getirerek dikkatleri üzerine çeken ve Erkan Birgören'in üstlendiği senaryosu ile de merak uyandırmayı başaran Star TV'nin 1441 Production imzalı yeni dizisi Akrep'in hikayesi izleyicileri etkisi altına almaya devam ederken kadroya katılan son isim Bertan Asllani olmuştu.

Akrep dizisinin ekibine Çağdaş Onur Öztürk katıldı!

21-03/01/agdas.jpg

Başrollerinde Evrim Alasya ve Demet Akbağ'ın rol aldığı dizinin kadrosunda: Bekir Aksoy, Başak Daşman, Yusuf Çim, Beril Pozam, Esila Umut, Taha Boran Özbek, Aslı Melisa Uzun, Müge Su Şahin, Demet Gül, Ahsen Türkyılmaz gibi birbirinden başarılı ve sevilen isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna Avlu dizisinde dikkatleri üzerine çeken Çağdaş Onur Öztürk de katıldı. Öztürk dizide Ahmet adlı bir mafya babasını canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin