Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı için Harley Quinn oldu!

Tuba Büyüküstün'den Sefirin Kızı hayranlarına sürpriz.

Merve Mutlu
01 Mart 2021 - 12:52
Gündem

Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Engin Akyürek ile Neslihan Atagül Doğulu'yu buluşturarak başlayan hikayesi ile gönülleri fetheden Sefirin Kızı dizisi, Atagül'ün sağlık sorunları nedeniyle başrolde Tuba Büyüküstün ile yoluna devam ediyor. Mavi karakterini canlandıran Büyüküstün dizinin yeni bölümünde dizinin hayranlarına bir sürpriz yapacak. 

21-03/01/harley.jpg

Gariban bir ailenin çocuğu olan Sancar daha çocuk yaştayken, Bodrum'a tatile gelen büyükelçinin kızı Nare'ye aşık olmasıyla başlayan hikayede, yıllar sonra kavuşan dillere destan aşıklar Nare'nin çekip gitmesi ile bu kez sonsuza dek ayrıldı. Ansızın hikayeye dahil olan Mavi karakteri ile yeni bir aşkın filizlerinin atıldığı dizinin yeni bölümünde Mavi karakteri, çizgi roman karakteri olan Harley Quinn tiplemesi ile dizide yer alacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin