Al Sancak 18. Bölüme Ali Yüzbaşı ile Nadia'nın Boran’ı öldürmeleri bölüme damga vurdu!

TRT'nin başrollerinde Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan’ın yer aldığı Al Sancak dizisi 18. bölümüyle ekrana geldi Peki Al Sancak dizisinin 18. bölümde neler oldu? Al Sancak dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Al Sancak dizisinin konusu ne? Al Sancak dizisi nerede çekiliyor? Al Sancak dizisi 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Uğur Güneş kimdir? Al Sancak 19. Bölümde neler olacak? Al Sancak reytinglerde kaçıncı oldu? Al Sancak 18. Bölüm izle!

Volkan Usta
09 Haziran 2023 - 10:24
Kültür Sanat

Al Sancak , TRT1 ekranındaki 18. bölümüyle büyük ilgi görürken, #AlSancakDizisi etiketiyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

Al Sancak’ın 18. bölümünde neler oldu?

Ali Yüzbaşı ve Pençe Timi, Boran tarafından çok zor bir karar vermek zorunda bıraktı. Bir tarafta Nadia ve Süleyman’ın hayatı diğer tarafta ülke güvenliği söz konusuydu. Eğer Ali, Boran’ın şartlarını kabul ederse atom bombası geri dönüşsüz bir yola çıkacak, sonunda döne dolaşa Türkiye’yi vuracaktı.

23-06/09/gkc03399.JPG

Ali Yüzbaşı, bu cendereden çıkabilmek için hiç kimsenin cesaret edemeyeceği müthiş bir hamlede bulunarak bomba uzmanı Mustafa Başçavuş’a zaman ayarlı atom bombasını aktif hale getirmesini emretti. Mustafa, emri yerine getirdi ve geri sayım başladı.

23-06/09/gkc02938.JPG

Atom bombasının patlamasından Pençe Timi son anda kurtulurken açığa çıkan Nadia, infaz öncesi Ahtapot tarafından sorgulanmak üzere yola çıkarıldı.

23-06/09/gkc02527.JPG

Süleyman da yanındadır. Pençe Timi’nin sıkışıp kaldığı tesisin dışı Boran’ın adamlarıyla doluyken Ali, bir yolunu bulup Sabri ile beraber dışarı çıktı.  Ali Yüzbaşı ve Sabri önce Süleyman’ı daha sonra Nadia’yı; ahtapotun elinden kurtarmayı başardı.  Ali Yüzbaşı ve Nadia’nın peşine takılan Boran’ı ise Ali Yüzbaşı ile Nadia öldürdü.

23-06/09/gkc02376.JPG

Al Sancak yeni bölümüyle her perşembe saat 20.00'de TRT1'de...

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin