Alan Cumming yeni bir dizi ile dönüyor.

CBS, yeni drama dizisi Killer Instinct için pilot bölüm siparişi verdi. Dizinin baş rolünde Alan Cumming olacak.

Berfu Özlen
24 Ocak 2017 - 10:10
İptal - Onay

Önümüzdeki sezon için pek çok dizi siparişi olan CBS, yeni dizisi için seyircilerine tanıdık bir yüz seçti. 

Dizinin konusu

The Good Wife'dan tanıdığımız, Emmy ödüllü oyuncu Alan Cumming, Killer Instinct isimli bir dizi ile ekranlara dönüyor. Dizi, yazar ve üniversite hocası olarak sakin bir hayat süren emekli bir CIA ajanının, bir seri katili yakalamak için tekrar göreve çağırılmasını konu alacak.

Yapım, Dr. Death isimli James Patterson romanından uyarlandı. Dizinin yapımcı kadrosunda James Patterson'ın yanında, Alex Kurtzman, Michael Rauch ve Alan Cumming de var. Michael Rauch aynı zamanda pilot bölümün de senaryo yazarı olarak görev alacak.

The Good Wife yazar kadrosundan yeni bir dizi

Killer Instinct'in yanısıra, The Good Wife kadrosundan birinin görev alacağı başka bir dizi daha CBS tarafından sipariş verildi. Bu dizinin senaryosunu The Good Wife yazar kadrosundan Craig Turk kaleme alacak. İsmi Perfect Citizen olacak olan dizinin konusu, Ulusal Güvenlik Dairesi emeklisi bir hukuçunun, yaptığı bir hata sonrası ortaya çıkan büyük bir politik skandal olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin