The Flash ve Supergirl müzikal bölümünün kötüsü Glee'den sürpriz bir isim!

Daha önceden müzikal dizi Glee'de ses performanslarını sergileyen Grant Gustin ve Melissa Benoist ikilisine ortak müzikal bölümde sürpriz bir ismin katılacağı duyuruldu.

Volkan Küçükel
24 Ocak 2017 - 10:20
Gündem

Müzik, Glee oyuncularını bir kez daha bir araya getiriyor!

DC Comics evrenini televizyonlara taşıyan iki The CW dizisi The Flash ve Supergirl'ün bu kez müzikal nitelikli ortak bir bölümde buluşacağı bir süre önce duyurulmuştu.

GLEE BULUŞMASI!

Daha önceden müzikal dizi Glee'de ses performanslarını sergileyen Grant Gustin ve Melissa Benoist ikilisine bu bölümde sürpriz bir ismin katılacağı duyuruldu. İkilinin Glee'den eski rol arkadaşı olan Darren Criss konuk oyuncu olarak iki parçalı bu müzikal bölümde yer alacak. Üstelik bölümün kötüsü olarak!

17-01/24/darren-criss-the-flash.jpg

Yüksek beklentili birleşme 20 Mart Pazartesi ve 21 Mart Salı günleri ekranlarda olacak. Daha önceden kanalın "Heroes v. Aliens" ismiyle dört dizisinin kahramanlarını buluşturduğu bölümler gibi hikaye Supergirl'ün sonunda başlayacak. Asıl hikaye ve müzikal görüntüler ise The Flash'ta gerçekleşecek.

KARAKTERİN DETAYLARI

Darren Criss'i, "Düet" ismiyle lanse edilen bölüm hikayesinin kötü karakteri Music Meister olarak izleyeceğiz. Daha önceden Batman: The Brave and the Bold animasyon serisinde rastladığımız karakter müzikal yeteneği sayesinde çevresindeki insanları kontrol altına alabilme özelliğine sahip.

17-01/24/the-flash-supergirl-ortak-muzikal-bolum.jpg

Dizinin yürütücü yapımcısı Andrew Kreisberg konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "The Flash ve Supergirl'de Glee mezunları yer alıyorken bir başka Glee favorisi Darren Criss'e nasıl karşı çıkardık? Yeteneğini senelerce şaşkınlıkla izledik ve Music Meister'a neler getireceğini görmek için sabırsızlanıyoruz."

BÖLÜMÜN PERFORMANS SERGİLEYECEK İSİMLERİ

Dermott Downs'ın yönetmenliğini üstleneceği bölümde müzikal performans sergileyecek isimler arasında Grant Gustin (Barry), Melissa Benoist (Kara), Jesse L. Martin (Joe), Victor Garber (Dr. Stein), Carlos Valdes (Cisco), Jeremy Jordan (Winn) ve John Barrowman (Malcolm Merlyn) de yer alıyor. David Harewood ve Chris Wood da bu bölümde bulunacak ancak müzikal performans sergilemeyecekler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin