Alef Yaşar (Melisa Sözen) kimdir? Yaşı, dizileri...

Blutv ve FX ortak yayını olacak olan Alef dizisinin Yaşar'ı kimdir? Merak edenler için hazırladık!

Merve Mutlu
10 Nisan 2020 - 10:52
Yeni Bölüm

İstanbul Boğazı'nda bir ceset bulunması ile iki dedektifin bu olayın peşine düştüğü ve yeni cinayetlerin de ortaya çıktığı 8 bölümlük Alef dizisinde Yaşar karakterini kim canlandırıyor?

Alef Yaşar kimdir?

20-04/10/alef-yasar.jpg

Yaşar Settar ve Kenan'ın başvuracakları bir öğretim görevlisidir. 

Alef dizisinde Yaşar karakterini Melisa Sözen canlandırmaktadır. 

Melisa Sözen kimdir?

20-04/09/melisa-sozsn.jpg

6 Temmuz 1985 tarihinde İstanbul'da doğan Sözen, Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Çeşitli tiyatro oyunları, film ve dizilerde görev aldı. 2008 yılının yaz sezonunda NTV'de "Dünyayı Kurtaran Kadın" isimli, çevre hakkında bilinçlendirmeye dayalı bir televizyon programı sundu. 2009 yılında Casus Kızlar Her Şey Nasıl Başladı? filminde Clover karakterini seslendirdi. 2011 yılında Reis adlı dizide, 2013'te Şubat adlı dizide Yağmur ve Sabah karakterlerini canlandırmıştır. Ayrıca Nuri Bilge Ceylan'ın Altın Palmiye ödüllü Kış Uykusu adlı filminde Nihal karakterini canlandırmıştır. Çağ Çalışkur'un yönettiği, Craft Tiyatro'da sergilenen 'Kalp Düğümü' adlı oyunda rol almıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin