Alef Settar (Ahmet Mümtaz Taylan) kimdir? Yaşı, dizileri...

Fx ve blutv ortak yayını olan Alef dizisinin karakterleri merak uyandırıyor. Alef Settar kimdir? Gerçek adı, yaşı, dzileri....

Merve Mutlu
10 Nisan 2020 - 11:17
Yeni Bölüm

İstanbul Boğazı'nda bir ceset bulunması ile başlayan 8 bölümlük yeni dizi Alef'in oyuncuları ve karakterleri büyük merak uyandırıyor. 

Alef Settar kimdir? 

20-04/10/alef-settar-kimdir.png

Settar başarılı ve tecrübeli bir polis dedektifidir ve Kemal ile birlikte çalışmaktadır. Hiç ortak noktası olmayan bu adamla büyük bir davanın peşine düşer. 

Alef dizisinde Settar karakterini Ahmet Mümtaz Taylan canlandırmaktadır. 

Ahmet Mümtaz Taylan kimdir?

20-04/09/ahmet-mumtaz-taylan.jpg

İlk öğretim ve lise eğitiminden sonra 1989'da H.Ü. Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 1989-93 arasında Diyarbakır DT'de çalıştı. Devlet Tiyatroları'nda çeşitli zamanlarda sanat yönetmeni yardımcılığı, sanat yönetmenliği, genel müdür danışmanlığı gibi görevler üstlendi. 1996'dan itibaren çeşitli TV ve sinema yapımlarında çeşitli roller oynadı. DETİS'in kurucu üyesidiir. Kurulduğu dönem genel sekreter olduğu DETİS'in seçilmiş ilk genel başkanıdır. Ayçin İnci ile 2007 yılında evlenmiştir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin