Alef dizisi Kemal (Kenan İmirzalıoğlu) kimdir? Yaşı, dizileri...

blutv ve FX ortak yayını olan Alef'in Kemal'i kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri... İşte tüm bilinmeyenler..

Merve Mutlu
10 Nisan 2020 - 12:00
Yeni Bölüm

blutv'de yayına giren Alef dizisi konusu ve oyuncuları ile büyük ilgi çekiyor. İstanbul Boğazı'nda bir ceset bulunması ile hikayesine başlayan 8 bölümlük dizinin Kemal karakterini sizler için inceledik. 

Alef dizisi Kemal kimdir?

20-04/10/alef-kemal.jpg

Kemal oldukça hırslı ve başarılı bir polis dedektifidir. Deneyimli ve başarılı bir dedektif olan Settar ile birlikte çalışmaktadır. İstanbul Boğazı'nda bulunan bir ceset ile birlikte bambaşka hikayeler açılacaktır. 

Alef dizisinde Kemal karakterini Kenan İmirzalıoğlu canlandırmaktadır. 

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

20-04/09/kenan-imir.jpg

18 Haziran 1974 doğumlu oyuncu Orta ve lise öğrenimini Ankara'da, yüksek tahsilini ise İstanbul'da Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü'nde yaptı. 1995 yılında mankenlik yapmaya başladı ve arkadaşlarının teşvikiyle girdiği Best Model of The World mankenlik yarışmasında birinci oldu. 1999 yılında televizyon dizisi Deli Yürek'te Yusuf Miroğlu karakterini canlandırarak oyunculuğa geçti. Kısa zamanda oyunculuk yeteneğiyle seyircilerin ve yönetmenlerin ilgi odağı oldu. 2001 yılında Deli Yürek'in sinema versiyonu "Deli Yürek: Bumerang Cehennemi" adlı filmde oynayarak sinemaya transfer oldu. Ardından yine bir televizyon dizisi Alacakaranlık'ta (2003) rol aldı. Sinemadaki ikinci çalışması Uğur Yücel'in yazıp, yönettiği Yazı Tura'da başrolü Olgun Şimşek ile paylaştı. Çok büyük bir gişe yapmasa da film festivallerinde çok büyük ödüller kazandı ve bu filmde oyuncuların gösterdiği performans çok beğenildi. Kenan İmirzalıoğlu'nun üçüncü sinema deneyimi, çekimleri Türkiye'de gerçekleştirilecek olan Fransa, İngiltere ortak yapımı Gilgamesh / Gılgamış'la olacaktı ama, proje gerçekleşmedi. 2006'da Suat Yalaz'ın eserinden sinemaya uyarlanan, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan'ın üstlendiği Son Osmanlı Yandım Ali'de rol aldı. 2007'de televizyon dizisi Acı Hayat'ta (2006) başrolü Selin Demiratar'la paylaştı. Son olarak Kabadayı filmiyle sevenlerinin önüne çıktı. Bu filmde başrolü usta aktör Şener Şen ile paylaştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin