Alef yeni bölüm ne zaman? 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

blutv ve fx'in ortak projesi olan Alef'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
28 Nisan 2020 - 14:26
Gündem

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu (Kemal), Ahmet Mümtaz Taylan (Settar) ve Melisa Sözen'in (Yaşar) yer aldığı mistik polisiye türündeki yeni dizi Alef oldukça merak uyandırıyor. 

20-04/28/alef-5-bolum.png

İstanbul Boğazı'nda bulunan bir cesetle başlayan cinayet soruşturmasında yer alan Settar ve Kemal'in, Osmanlı tarihi ve islam tarihinden esintileriyle devam eden mistik hikayesi içinde yollarının öğretim görevlisi olan Yaşar ile kesişmesini konu alan Alef dizisi, FX ve Blutv'de ortak yayınlanıyor.

Alef 5. bölüm fragmanı yayınlandı:

20-04/28/alef.png

8 bölümden oluşacak olan ilk sezonu ile izleyicilerin karşısına çıkan ve mistik polisiye türü ile de Türkiye'de bir ilke imza atan dizinin yeni bölümü Cuma akşamı yayınlanacak. Alef'in 5. bölümü ne zaman yayınlanacak sorusunun cevabı da böylece yanıt buluyor. 1 Mayıs'ta yayına girecek olan Alef'in yeni bölümünün fragmanı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.  

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin