Star TV'nin en sevilen 8 dizisi!

Ekranların sevilen kanalı Star TV'nin sevilen dizilerini sizler için derledik.

Merve Mutlu
28 Nisan 2020 - 14:11
Gündem

Televizyon ekranları birbirinden başarılı dizi projelerini izleyicilerle buluşturmaya devam ederken, ekranların sevilen kanalı Star TV'nin en sevilen dizilerini sizler için derledik. İşte Star TV'nin en sevilen ve en çok izlenen dizileri!

Muhteşem Yüzyıl

20-04/28/muhtesem.png

Tims Productions tarafından hazırlanan ve Türkiye yapımı kurgusal tarih dizisi Muhteşem Yüzyıl, Osmanlı'nın en parlak zamanlarından biri olan Kanuni Sultan Süleyman dönemini konu alıyordu. Ekranlarda fırtınalar estiren dizinin senaristliğini Meral Okay yaparken Kanuni karakterini Halit Ergenç, Hürrem karakterini de Meryem Uzerli canlandırmıştır.

Kurt Seyit ve Şura 

20-04/28/kurt.jpg

Nermin Bezmen'in aynı adlı romanından uyarlanan Kurt Seyit ve Şura dizisinin başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah yer alıyordu. Kırımlı Türk bir asker olan Kurt Seyit Eminof ve soylu Rus bir ailenin kızı olan Şura/Alexandra Julianovna Verjenskaya'nın aşkını konu alan dizi döneminde oldukça sevilerek izlendi. 

Kardeş Payı 

20-04/28/kardes-payi.jpeg

Başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan'ın yer aldığı ve  İki tesisatçı kardeşin dünyayı kurtaracak bir icadın peşinde yaşadıklarını anlatan komedi dizisi yine Star TV'nin en sevilen dizileri arasında. 

Medcezir

20-04/28/medcezirrr.png

Başrollerinde Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı dizi, Amerikan yapımı The O.C. dizisinden uyarlandı. Dizi, Kenar mahallede yaşayan Yaman ile zengin bir ailenin güzeller güzeli kızı olan Mira'nın aşkını konu alıyor.

Güzel Köylü

20-04/28/guzel-koylu.jpg

İstanbul'da büyüyen Gül'ün her şeyden bıkıp bir köye yerleşmesi ve orada yaşadıklarını anlatan Güzel Köylü dizisi 2014 yılına damgasını vuran Star TV dizileri arasındaydı. 

Kiralık Aşk

20-04/28/kiralik.jpg

Hayata dair umutları bitmek üzereyken bir anda yeni bir fırsat yakalayan ve Ömer'i kendine aşık etme görevini üstlenen Defne'nin yaşadığı kah romantik kah komedi dolu hikaye Kiralık Aşk dizisi de 2015 yılının en sevilen dizilerindendi. 

Anne

20-04/28/anne.jpg

Med Yapım ve MF Yapım'ın ortak çalışması olan Anne dizisi, Cansu Dere, Vahide Perçin ve Beren Gökyıldız gibi başarılı ve sevilen oyuncuları bir araya getirdi. Final yapmasının ardından da çok konuşulan ve ödüller alan, yurt dışına da satışları yapılan Anne dizisi Star TV'nin en başarılı projelerinden biriydi. 

Fazilet Hanım ve Kızları

20-04/28/fazilet-hanim-ve-kizlari.jpg

Avşar Film imzasıyla hazırlanan ve Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Mahir Günşiray, Afra Saraçoğlu ve Alp Navruz’un başrollerinde olduğu başarılı bir Star TV dizisiydi. 2017 yılında başlayan ve finalinin ardından da çok konuşulan bir dizi olmayı başardı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin