Alev Alev Cemre (Demet Evgar) kimdir? Yaşı, dizileri..

Yeni dizi Alev Alev bu akşam başlıyor.

Merve Mutlu
05 Kasım 2020 - 17:44
Yeni Bölüm

Show tv ekranlarının yeni dizisi Alev Alev bugün başlıyor. Alev Alev Cemre kimdir? Gerçek adı, dizileri, yaşı.. Hepsi bu haberde!

Alev Alev Cemre kimdir?

20-11/05/alev-alev-cemre.jpg

büyük aşkla evlendiği kocasının psikolojik ve fiziksel şiddetinden bıktığı için küçük kızıyla birlikte bu hayattan kurtulmaya çalışan güçlü bir kadındır. Çıkacak yangın onun bu hayattan kurtuluş bileti olacaktır.

Alev Alev dizisinde Cemre karakterini Demet Evgar canlandırmaktadır.

Demet Evgar kimdir?

20-11/05/evgar.jpg

19 Mayıs 1980 doğumlu oyuncu Oyunculuğa 17 yaşındayken, Manisa'daki amatör bir topluluk olan Afsem Tiyatrosu'nda başladı. Sahneye ilk kez Ray Cooney'nin Kaç Baba Kaç oyunuyla çıktı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Konservatuvar eğitimi sırasında arkadaşlarıyla Tiyatro Kılçık adında bir topluluk kurdu. Bu toplulukta oyuncu ve oyun yazarı olarak çalıştı. Kenter Tiyatrosu'nda Aşk Çemberi adlı oyunda ve Tiyatro Kılçık'ta Takanlar ve Takılanlar ve Ayşegül Hindistan'da adlı oyunlarda rol aldı. Aslı ile Kerem, Bütün Çocuklarım ve Emret Komutanım adlı televizyon dizilerinin yanı sıra Banyo ve "Beyza'nın Kadınları" isimli sinema filmlerinde oynadı. 2007'de, Açıkhava Tiyatrosu'nda sahnelenen Rock Müzikalleri'nde rol aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin