Disney+ dizisi Big Shot çekimlerine koronavirüs arası!

John Stamos'un başrolünde olduğu Disney+ platformunun yeni dizisi "Big Shot"ın çekimlerine zorunlu bir ara verildi. Detaylar...

Koronavirüs salgını dizi sektörünü etkilemeye devam ediyor.

BIG SHOT'A COVID-19 ENGELİ!

John Stamos'un başrolünde olduğu Disney+ platformunun çekimleri süren yeni dizisi "Big Shot"ın çekimlerine zorunlu bir ara verildi.

Kaynaklardan edinilen bilgilere göre düzenli olarak gerçekleştirilen COVID-19 testlerinde pozitif bir vakaya rastlanmasının ardından çekimlerin durdurulmasına karar verildi. Ancak test sonucunun nihayetinde yanlış bir şekilde pozitif olarak kabul edildiği ortaya çıktı.

Bir önceki günü bu nedenle boş geçmek zorunda kalan ekip çekimlere kaldığı yerden devam edecek.

20-11/05/big-shot.jpg

Yazar/yürütücü yapımcılığını David E. Kelley ve Dean Lorey ikilisinin üstlendiği Big Shot'ın çekimleri ABC Studios yapımcılığında Los Angeles'ta gerçekleştiriliyor

BIG SHOT NASIL BİR DİZİ? KONUSU VE OYUNCU KADROSU

İlk sezonu 10 bölümden oluşan dizinin hikayesi; üniversite takımındaki basketbol antrenörlüğü işinden kovulduktan sonra seçkin kız öğrencilerin bulunduğu bir özel liseden gelen öğretmenlik ve antrenörlük teklifini kabul etmek zorunda kalan saati saatine uymayan karakterdeki Marvyn'i (Stamos) merkezine alıyor.

Okulun güler yüzlü ve gerçekçi basketbol koçu Holly rolüyle Jessalyn Gilsig (Glee, Vikings, Nip/Tuck) ve Westbrook Kızlar Okulu'nun dekanı Sherilyn rolüyle Yvette Nicole Brown (The Odd Couple, Community, The Mayor) ile birlikte dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler şöyle sıralanıyor:

- Richard Robichaux (Boyhood, Oceans 8) "George"
- Sophia Mitri Schloss "Emma"
- Nell Verlaque "Louise"
- Tiana Le "Destiny"
- Monique Green "Olive"
- Tisha Custodio "Carolyn 'Mouse' Smith"
- Cricket Wampler "Samantha"

20-11/05/big-shot-cekimleri.jpeg

Orijinal fikri Kelley'e sunan Brad Garrett ve Kelley'in sıklıkla birlikte çalıştığı ve ilk bölümü de yöneten Bill D'Elia projenin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyorlar.

COVID-19 testlerinin sonucuna göre yakın zamanda CBS'nin Young Sheldon ve The CW'nun All American ve Charmed gibi dizileri de ara vermek durumunda kalmıştı. Bunun yanında tıpkı Big Shot'ta olduğu gibi The Bold and the Beautiful gibi çeşitli yapımlarda da yanlış pozitif testler rapor edildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin