Alev Alev dizisinin setinde koronavirüs paniği yaşandı!

Merakla beklenen dizinin setinden kötü haber geldi.

Merve Mutlu
03 Kasım 2020 - 13:31
Gündem

Başrolünü Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Deniz Çiçek, Cihangir Ceyhan ve Berker Güven gibi ünlü oyuncuların paylaştığı Alev Alev dizisi için heyecanlı bekleyiş sürerken, dizinin setinden korkutan bir haber geldi.

20-11/03/alev.jpg

5 Kasım perşembe akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Alev Alev dizisi, yayınlanan tanıtımları ile büyük ilgi çekti. Demet Evgar'ın, güçlü ve mevkii sahibi biri olan eşinden şiddet gören ancak bu şiddete karşı yılmayan bir kadını canlandırdığı dizi merakla bekleniyor.

Alev Alev dizisinin setinde koronavirüs paniği yaşandı!

20-11/03/aleev-1604401219.jpg20-11/03/aleev-1604401219.jpg

İlk bölümü perşembe günü yayınlanacak olan dizinin yönetmeni Ahmet Katıksız'ın koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Bu vakayla birlikte set çalışmaları dururken tüm ekibe test yapıldı. Ekipte başka virüse rastlanmazken Katıksız'ın evde tedavisi başladı. Dizinin set çalışmalarının 2. yönetmenle sete çıkması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin