Alexa & Katie 3. sezon onayını aldı!

İzleyiciler Alexa & Katie'yi sevdi! Netflix'in gençlik komedisi 3. sezonuyla yayın hayatına devam edecek.

Disney XD'nin sevilen yüzü Paris Berelc (Mighty Med, Lab Rats: Elite Force) ile Isabel May ikilisinin başrollerini paylaştığı Netflix komedisi "Alexa & Katie" yola devam ediyor.

ALEXA & KATIE 3. SEZON DETAYLARI!

Dijital yayın platformu, ikinci sezonu 26 Aralık 2018 tarihinde izleyiciyle buluşan dizisine resmi 3. sezon onayını verdi.

İlk iki sezonun aksine bu kez bizleri 16 bölümlük daha uzun bir sezon bekliyor.

19-03/05/alexa-ve-katie-dizisi.jpg

Ancak sezon iki parçaya ayrılacak. 8 bölümlük ilk kısmın 2019'un sonlarında, kalan bölümlerin ise 2020 senesi içinde Netflix bünyesindeki yerlerini alması bekleniyor.

"ALEXA & KATIE" KONUSU

Heather Wordham'ın (Hannah Montana, Reba) yaratıcısı olduğu; sorumluluğunu komedinin tecrübeli ismi Matthew Carlson'ın (Malcolm in the Middle, Samantha Who?) üstlendiği dizinin hikayesi; lisedeki ilk yıllarına başlamak için hevesle gün sayan, birbirleri için her şeyi yapabilecek kadar yakın iki arkadaş Alexa (Berelc) ve Katie'ye (May) odaklanıyor.

Kanser tedavisi görmekte olan Alexa ile her zaman yanında olan Katie, en büyük dertlerinin uyum olduğu bu dönemde karşı karşıya kaldıkları kriz nedeniyle kendilerini dışlanmış hissetmeye başlarlar.

19-03/05/alexa-ve-katie.jpg

Berelc ve May dışında Tiffani Thiessen'i (White Collar, Dinner at Tiffani's,Saved by the Bell) Alexa'nın kararlı ve korumacı annesi Lori karakteriyle izliyoruz.

Oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise şöyle: Emery Kelly, Eddie Shin, Jolie Jenkins ve Finn Carr.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin