Merve Mutlu
08 Mart 2021 - 14:21
Magazin

Başrollerinde pop şarkıcısı Aleyna Tilki ile sosyal medya fenomeni ve son Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven'in yer aldığı Exxen dizisi İşte Bu Benim Masalım, izleyicilerden oldukça düşük puanlar alarak Türk dizi tarihinin en beğenilmeyen dizileri arasına girmesiyle oldukça konuşulmuş ve sosyal medyada ti'ye alınmıştı. Dizinin başrolünün aldığı ücret ise yeni bir tartışma konusu oldu.

21-03/08/iste-bu-benim.jpg

1 Ocak tarihinde yayın hayatına başlayan Exxen'in dikkat çeken yapımlarından olan İşte Bu Benim Masalım dizisi adından söz ettirse de beklenen başarıyı gösteremedi. Başarılı popçu Aleyna Tilki'nin hayattaki en büyük  tutkusu şarkı söylemek olan ancak sahne korkusu yaşayan bir genç kızı canlandırdığı projenin çekimleri önümüzdeki hafta bitiyor.

Aleyna Tilki "İşte Bu Benim Masalım" projesinden ne kadar kazanıyor?

21-03/08/aleyna-tilki.jpg

Çekimlerin ardından yurt dışına gitmeye hazırlanan genç popçu aynı anda hem dizi, hem de müzik çalışmalarını bir arada yürütmeye çalışrken sağlık sorunları yaşamaya başladı. Sağlığı doktor kontrolünde takip edilen oyuncu üst üste kas spazmı ve tansiyon problemleri yaşadı. Bu yoğun tempoda çalışan Tilki'nin 8 bölümlük proje için 2 milyon TL kazanması ise herkesi şaşırttı. 20 yaşındaki popçu böylece Atiye dizisinin başrolü olan Beren Saat'in 150 bin TL olan bölüm ücretini neredeyse ikiye katlamış oldu.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin