Merve Mutlu
08 Mart 2021 - 14:54
Gündem

Ay Yapım tarafından Show TV ekranlarında yayınlanmak üzere hazırlanan ve oyuncu kadrosunda: Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Berker Güven, Hazar Ergüçlü, Cem Bender ve Cihangir Ceyhan gibi isimleri bir araya getiren Alev Alev dizisinin kadrosuna yeni oyuncu katıldı.

21-03/08/alev-alev.jpg

Güçlü kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizi Ahmet Katıksız yönetmenliğinde çekilen proje hem konusu hem de oyuncularıyla büyük beğeni topladı. Özellikle kadına yönelik şiddet konusunu eleştiren sahneleriyle dikkat çeken proje tam gaz devam ediyor. 

Bora Cengiz "Serkan" karakteriyle Alev Alev dizisine katıldı!

21-03/08/bora-cengiz.jpg

Bu sezonun ilgiyle izlenen dizilerinden biri olan Alev Alev dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu. Hikayeye eklenen Serkan karakterine Bora Cengiz hayat verecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin