Merve Mutlu
08 Mart 2021 - 16:05
Gündem

Ay Yapım tarafından Show TV ekranlarında yayınlanmak üzere hazırlanan ve oyuncu kadrosunda: Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Berker Güven, Hazar Ergüçlü, Cem Bender ve Cihangir Ceyhan gibi isimleri bir araya getiren Alev Alev dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha katıldı.

21-03/08/alev-alev-1615207833.jpg

Güçlü kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ahmet Katıksız yönetmenliğinde çekilen proje, hem konusu hem de oyuncularıyla büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Özellikle kadına yönelik şiddet konusunu eleştiren sahneleriyle dikkat çeken proje dikkatleri üzerine çekiyor.

Sahra Şaş Alev Alev dizisinin kadrosuna dahil oldu!

21-03/08/sahra-sas.jpg

Son olarak Gain'in "Ex Aşkım" dizisinde yeni imajıyla kamera karşısına geçen ve yeni tarzı çok beğenilen başarılı ve güzel oyuncu Sahra Şaş, Alev Alev diisinin kadrosuna adını yazdırdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin