Sıcak Kafa dizisinde oyuncu değişikliği! Haluk Bilginer'in yerine Hakan Gerçek geliyor!

Yeni dizi Sıcak Kafa'nın kadrosunda değişiklik yaşandı.

Merve Mutlu
08 Mart 2021 - 13:53
Gündem

Tims&B'nin Netflix için hazırladığı yeni dizi projesi Sıcak Kafa'nın hazırlıkları devam ediyor. Bir kitaptan uyarlanacak olan ve Mert Baykal yönetmenliğinde çekilecek olan dizinin kadrosuna sürpriz isimler katılmaya devam ederken, isimlerden biri kadrodan ayrıldı ve yerine yeni bir isim geçti.

21-03/08/osman-sonant.jpg

Konusu ve türü henüz açıklanmayan ve cast çalışmaları hızla devam eden projenin başrolü, ekranların sevilen isimleri arasında yer alan başarılı oyuncu Osman Sonant oldu. Kadroda yer alan diğer isimlerle ünlüler geçitine dönüşen projede Gonca Vuslateri, Hazal Subaşı, Erdem Akakçe, Feriha Eyüboğlu, Tilbe Saran gibi isimler de yer alacak.

Sıcak Kafa dizisinde oyuncu değişikliği! Haluk Bilginer'in yerine Hakan Gerçek geliyor!

21-03/08/hakan-gercek.jpg

Emmy ödüllü başarılı aktör Haluk Bilginer kadrodan ayrılırken, yerini başarılı oyuncu Hakan Gerçek'e devretti. Aktörün nasıl bir karakter canlandıracağı bilinmiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin