Ali Atay'dan eşine isyan!

Hazal Kaya ve Ali Atay geçtiğimiz akşam bir mekan çıkışında görüntülendi. Eve gittiğinde tütsü yakacağını söyleyen Kaya'ya eşi Atay'dan esprili bir tepki geldi.

Berfin Sengil
21 Aralık 2023 - 14:23
Magazin

Yaklaşık 4 yıldır evli olan ve iki çocukları bulunan Hazal Kaya ile Ali Atay, geçtiğimiz gece bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan çift, komik anlara da neden oldu.

Kaya'nın Ritüelleri Gündemde

Hazal Kaya'nın astrolojiye olan merakı ve kötü ruhları kovmak için sirke ile evi sildiği gibi batıl inançları geçtiğimiz aylarda gündem olmuştu. Son olarak Ali Atay'ın 'Ölümlü Dünya 2' filminin galasında Hazal Kaya, filmi çok beğendiğini söylemiş ve nazarı kovduğuna inandığı için, "Eve gidince tütsüler yakacağım" demişti.

Şikayet Çok, Hangisi?

Kaya'nın "Hastalıktan yeni çıkıyorum. Çok rahatsızdım. Ada çayları yakıyorum" diyerek gülümsediği konuşması ise eşi Ali Atay'ın diline düştü. Durumdan memnun olmadığını tatlı bir sitemle dile getiren Atay, "Şikayet çok, hangisi? Temizlik konusu totem gibi ya. Biz gidelim mi artık? Bizi bekliyorlar" derken gülümseyerek alandan uzaklaştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin