Kate Winslet’li 'The Regime'in yayın tarihi belli oldu!

BluTV ‘HBO’ dizilerini kütüphanesine eklemeye devam ediyor. İddialı yapımlardan biri olan Kate Winslet’in yer aldığı ‘The Regime’ 3 Mart 2024'te BluTV'de seyirciyle buluşacak.

Berfin Sengil
21 Aralık 2023 - 16:06
Viral

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, HBO’nun heyecanla beklenen 'The Regime' isimli mini serisini yakında kütüphanesine ekleyecek. 'The Regime', otoriter bir rejimin saray duvarları içinde geçen son bir yılını izleyicilere aktaracak. Dizinin başrolünde Oscar ödüllü Kate Winslet, bir diktatör olarak yer alıyor. 

Yaratıcı Kadroda Tanıdık İsimler

Dizinin yönetmen koltuğunda Stephen Frears ve Jessica Hobbs otururken senaryosunu 'Succession'ın yazarları Will Tracy ve Frank Rich kaleme alıyor.

Yıldız İsimlerden Oluşuyor

'The Regime'in oyuncu kadrosunda ayrıca Hugh Grant, Matthias Schoenaerts, Andrea Riseborough, Martha Plimpton, Guillaume Gallienne, Danny Webb, David Bamber, Henry Goodman, Stanley Townsend, Louie Mynett, Rory Keenan, Karl Markovics ve Pippa Haywood gibi isimler de yer alıyor.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin