Merve Mutlu
18 Eylül 2020 - 14:01
Gündem

Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) gibi isimleri bir araya getiren Menajerimi Ara dizisinin kadrosu ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. 

20-09/18/menajerimi-ara.png

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve dünyaca ünlü Call My Agent adlı diziden uyarlanan dizi, her bölümünde ünlü isimleri kendi kimlikleriyle ağırlıyor. Şu ana dek: Nebahat Çehre, Nükhet Duru, Derya Baykal, Ferhan Şensoy, Ercan Kesal, Alican Yücesoy ve Çağatay Ulusoy gibi başarılı ve sevilen isimleri konuk eden dizi sürprizlerine devam ediyor.

Ali Biçim ve Mesut Can Tomay Menajerimi Ara dizisine konuk oluyor!

20-09/18/ali-bicim.png

Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği, hikayesi Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın kaleminden çıkan ‘Menajerimi Ara’nın Salı akşamı saat 20.00’de Star TV’de yayınlanacak 5. bölümünde konuk olacak isimlere Ali Biçim ve Mesut Can Tomay da katıldı. Aynı bölümde İrem Derici ve Şükran Ovalı da yer alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin