Ali Ersan Duru'nun Kalbimin Sultanı dizisi Rusya'da büyük ilgi gördü!

Başrollerinde Ali Ersan Duru ve Rus oyuncu Alexandra Nikiforova'nın yer aldığı Kalbimin Sultanı dizisi Rusya'da yayınlanmaya başladı...

Nurşah
17 Ocak 2019 - 17:17
Gündem

Geçtiğimiz yaz sezonunda Star Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkan Ali Ersan Duru ve Alexandra Nikiforova'nın başrolde yer aldığı Kalbimin Sultanı dizisi Rusya'da da görücüye çıktı... Bu ayın başında ekrana gelen dizi Rus izleyiciden geçer not aldı...

19-01/17/ali-ersan-duru-kalbimin-sultani-rusya.jpg

Kalbimin Sultanı Rusya'da zirveye oynadı!

Konusunu tarihten alan romantik komedi dizisi Kalbimin Sultanı geçtiğimiz yaz aylarında Star Tv'de ekrana gelmiş fakat seyirciden beklenen ilgiyi görememişti... Erken final yaparak ekran macerasını çabucak sonlandıran Türk- Rus ortak yapımı dizi Rusya'da yayına girdiği tarihten itibaren izleyicinin beğenisini kazandı ve yayın gününde birinciliğe oynadı. Ülkemizde yeterli ilgiyi görmeyen fakat Rusya'da başarı yakalayan dizinin durumunu Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu köşesine taşıdı...

19-01/17/kalbimin-sultani-rusya.jpg 

Güzel Rus oyuncu Aleksandra Nikiforova ve Ali Ersan Duru’nun başrollerinde oynadığı, büyük bütçesine rağmen ekranda tutunamadı.

İşin güzel tarafı Türk-Rus ortak yapımıydı bu dizi ve Rusya’da da gösterilecekti...

Sevindirici haber Rusya’dan geldi. Bizde izlenmeyen “Kalbimin Sultanı”, Rusya’nın en büyük özel kanalı olan “Channel 1” kanalında 8 Ocak Salı akşamı 21.20’de yayınlandı ve günün en çok izlenen dizisi olarak 1 numaraya yerleşti.

Dizi kanalın prime time izlenme paylarını yaklaşık yüzde 30 oranında yükseltmiş.

Bu durumdan son derece memnun olan kanalın yetkilileri, “Biz Kalbimin Sultanı’nı başından beri çok kaliteli ve özgün bir proje olarak gördük ve çok inandık. Bu nedenle en kıymetli günün, en kıymetli saatine koyduk” diyorlar ve dizinin Türkiye’de yaşadığı başarısızlığa bir anlam veremediklerini söylüyorlar.

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin