Ali Sürmeli Çarpışma dizisinin kadrosuna katıldı!

Ay Yapım imzalı dizide usta oyuncu Ali Sürmeli'yi Kadir'in babası karakteri ile izleyeceğiz...

Nurşah
26 Şubat 2019 - 11:14
Gündem

Perşembe akşamları büyük bir heyecanla izlenen Çarpışma dizisinde Kadir Adalı'nın babası büyük bir merakla bekleniyordu. Gerilimi yükseltecek bir karakter olduğunun ipuçları izleyici karşısına çıkan bölümde belli olan Kadir'in babası karakterini kimin canlandıracağı da belli oldu...

 19-02/26/arpisma-cansiz-kim.jpg

Çarpışma'nın Cansız'ı belli oldu!

Geçtiğimiz hafta ekrana gelen 11. bölümde, Cansız'ın Kadir'in hayatındaki tüm kötü olaylardan sorumlu olduğu Veli tarafından izleyiciye aktarılmıştı... Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre ise Kadir'in babası Cansız karakterini usta oyuncu Ali Sürmeli canlandıracak.

 

19-02/26/ali-surmeli-carpisma.jpg

Başarılı ve sevilen oyuncuyu geçtiğimiz sene yine Show Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkan Servet dizisinde izlemiştik. Ortaks Yapım imzası taşıyan dizi beklenen reytingi sağlayamadığı için erken final yaparak izleyicilerine veda etmişti. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin