Diriliş Ertuğrul reyting listelerinde birinciliği kimseye bırakmıyor!

TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul reyting rekortmenliğini haftanın tüm günlerinde hiçbir diziye kaptırmıyor...

Nurşah
26 Şubat 2019 - 11:49
Gündem

Engin Altan Düzyatan'ı Ertuğrul Gazi karakteri ile izlediğimiz TRT 1 ekranlarının sevilen tarihi dizisi Diriliş Ertuğrul reyting listelerinde zirvedeki yerinden vazgeçmiyor!

19-02/26/dirilis-reyting-basari.jpg

Diriliş Ertuğrul'un reyting başarısı!

Hem yurt içinde hem de yurt dışında geniş bir hayran kitlesine sahip olan dizinin her bölümü büyük bir heyecanla izleniyor. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren de reyting rekortmeni olan Diriliş Ertuğrul başarısına başarı katmaya devam ediyor ve kitlesini genişletiyor.

19-02/26/dirilis-reyting-rekortmeni.jpg

Başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizi sadece yayın günleri olan çarşambaları değil, haftanın her gününde; ekrana gelen televizyon dizileri ve programlarlar arasında aldığı oy oranı ile zirvedeki yerini kimseye kaptırmıyor.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul heyecan dolu yeni bölümü ile 27 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00'de izleyici karşısında olacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin