Ali ve Sevda dizisinde Keremcem'in partnerinin kim olacağı belli oldu!

Atv ekranları için hazırlıkları başlayan Ali ve Sevda'nın başrol kadın oyuncusu belli oldu. İşte detaylar..

Merve Mutlu
29 Mart 2019 - 14:23
Yeni Bölüm

Atv ekranları için Baba Yapım tarafından hazırlanan ve Ufuk Hakan Eren ile Kartal Çidamlı'nın yönetmen koltuğuna oturacağı Ali ve Sevda dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Başrolünde Keremcem'in rol alacağı dizinin kadın başrol oyuncusu nihayet belli oldu. 

 19-03/29/mutlucuma.jpg

Önümüzdeki haftalarda sete çıkacak olan Ali ve Sevda dizisinin kadrosunda: Engin Hepileri (Uygar), Mehmet Ali Kaptanlar (Amca), Sebahat Kumaş (Duygu), Zehra Yılmaz (Tuğçe), Özlem Başkaya (Hayriye), Taner Turan (Köksal) ve Adnan Biricik'in (Kurtbey) rol alacağı belli olurken, Sevda karakteriyle başrol oyuncusu da Özgü Kaya oldu. 

Yaşadığı mahallede çok sevilen, en büyük amacı kayıp kardeşini bulmak olan Ali Hüroğlu ile bir gece onun evine sığınmak zorunda kalan Sevda Eğilmez'in sürükleyici ve dokunaklı hikayesinin anlatılacağı Ali ve Sevda dizisinde, Ali'nin, gerçek adı Süleyman olan Pilot lakaplı kardeşini Ali Burak Ceylan'ın canlandıracağı konuşuluyordu. Ancak yaşanan yönetmen değişikliğinin ardından özellikle Pilot karakteri için en baştan cast çalışması yapılacağı açıklandı. 

Ali ve Sevda'nın Sevda'sı Özgü Kaya kimdir?

19-03/29/zgu-nkaya.jpg

1996 yılında İstanbul’da doğan ve eğitimine İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nde devam eden oyuncu,
Kanal D ekranlarında yayınlanan; başrolü Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer’in paylaştığı Adı Efsane dizisinin kadrosunda ilk oyunculuk deneyimini Sibel karakterini canlandırarak yaşamıştır. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin