Nehir'in babası Ali rolündeki Sinan Albayrak Kalk Gidelim'den ayrılıyor!

Kalk Gidelim dizisinin Ali Demir'i diziden ayrılıyor. İşte detaylar..

Merve Mutlu
29 Mart 2019 - 14:09
Yeni Bölüm

Staff Film tarafından TRT ekranları için hazırlanan ve Ayça Varlıer, Ufuk Özkan, Erkan Sever, Nilay Deniz, Cem Belevi ve Mehtap Bayri gibi isimleri kadrosunda toplayan Kalk Gidelim dizisinin kadrosunda sürpriz bir ayrılık yaşanacak. 

19-03/29/sinan-albayrak.png

Muğla'nın Yeşilyurt ilçesinde çekilen, eğlenceli hikayesi ve başarılı kadrosu ile de dikkat çeken Kalk Gidelim dizisinde, Nilay Deniz'in canlandırdığı Nehir karakterinin babası Ali Demir'i canlandıran Sinan Albayrak, Medyatava'nın haberine göre projeye veda etmeye hazırlanıyor. 

Senaryosunu Cüneyt İnay ve Oktay Berber'in kaleme aldığı Özgür Pak'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Kalk Gidelim'de kötü bir karakteri canlandırarak seyirciyi şaşırtan ünlü oyuncunun, dizide konuk oyuncu olarak var olduğu öğrenildi.

Bu ayrılığın ardından Kalk Gidelim dizisi cumartesi akşamlarına damga vurmaya devam edecek..

Sinan Albayrak kimdir?

19-03/29/kalk-gidelim.png

1973 senesinde Almanya Hessen eyaletine bağlı Hanau kentinde dünyaya gelen oyuncu, Gazeteci, yazar ve aktivist Hakan Albayrak ile kardeştir. Mavi Marmara gemisi ile yola çıkan aktivistlerin arasında yer almıştır.

1960 senesinde babasının işçi olarak Almanya’ya gitmesi nedeniyle Almanya’da doğan Sinan Albayrak, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur ve Yıldız Kenter’den ders almıştır.

Ferhunde Hanımlar, Kara Melek, Yılan Hikayesi, Parmaklıklar Ardında usta oyuncunun rol aldığı pek çok dizi arasındadır.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin