Aliço kimin yanında? Salih Kalyon Çukur dizisinin kadrosunda!

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur'un yeni sezonu geçtiğimiz akşam başladı.

Merve Mutlu
17 Eylül 2019 - 10:39
Yeni Bölüm

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin paylaştığı, Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur'un 3. sezonunun ilk bölümü geçtiğimiz akşam nefes kesen bölümü ile izleyici karşısına çıktı. 

19-09/17/ukur-dizisi.jpg

İdris Koçovalı'nın Yamaç tarafından öldürülmek zorunda kalması ve tüm bunlara neden olan Yücel'in peşine düşen Yamaç'ın intikam peşinde koştuğu, cezaevindeki Vartolu Salih ve Cumali'nin bu haberi alarak yıkıma uğradığı duygusal anlar izleyicilerin nefesini kesti. İdris'in eşi Sultan'ın cezaevinde ziyaret ettiği Vartolu'dan, Yamaç olduğunu bilmediği katili isteyerek can borcuna karşılık sayacağını söylemesi ile yeni bir ateşin fitilini yaktı. 

Salih Kalyon Çukur'da

19-09/17/ukur-salih-kalyoncu.jpg

Herkesin sevdiği Aliço'nun yani Ali Çoban'ın nerede olduğu, yanındaki kişilerin kim olduğu da merak edilenler arasındaydı. 69. bölümün ön izlemesinde yalnızca Aliço'ya yer verildi. Yanındaki gizemli efendi de görülen Aliço'nun önce baba dediği ve adamın düzeltmesi ile komutanım dediği kişinin Aliço'nun babası olduğu tahmin edilirken, bu gizemli karakteri canlandıran oyuncunun da Salih Kalyon olduğu belli oldu. Böylece Kalyon da dizinin kadrosuna dahil olmuş oldu... 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin