Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in Sefirin Kızı dizisine Uraz Kaygılaroğlu sürprizi!

Merakla beklenen Sefirin Kızı dizisinin kızına yeni bir isim daha dahil oldu.

Merve Mutlu
17 Eylül 2019 - 11:15
Yeni Bölüm

Başrollerini Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in paylaştığı ve NGM & O3 Medya iş birliği ile çekilecek olan Sefirin Kızı dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. 

19-09/17/sefirin-kizi.png

Bir süredir hazırlıkları devam eden ve Ege’de yaşanan destansı bir aşk hikayesinin anlatılacağı ve daha şimdiden dizinin yurt dışı pazarı için ön anlaşmalarının yapıldığı dizinin kadrosuna Erhan Alpay'ın ardından bir oyuncu daha katıldı.

Uraz Kaygılaroğlu Sefirin Kızı dizisinde!

19-09/17/uraz-kaygilaroglu.jpg

Hem Türkiye'de hem de başta Arap dünyası olmak üzere yurt dışında çok büyük hayran kitlesine sahip olan iki oyuncuyu kadrosunun başrolünde bir araya getiren Sefirin Kızı adlı dizinin kadrosundaki yeni isim: Milyonda Bir, Pis Yedili, Harem, Eski Hikaye, Yedi Güzel Adam, Baba Candır ve Ege'nin Hamsisi gibi dizilerde rol alan ve şimdilerde Nilperi Şahinkaya ile Aynen Aynen adlı Youtube dizisinde başrol oynayan Uraz Kaygılaroğlu oldu. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin