Ünlü oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu yeni bir dizi ile geliyor!

Başarılı oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu yeni sezonda yeniden ekranlarda olacak.

Merve Mutlu
17 Eylül 2019 - 11:52
Yeni Bölüm

En son atv ekranlarında yayınlanan ve büyük ses getiren Sen Anlat Karadeniz dizisinde İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe ile başrolü paylaşarak herkesin nefretini kazanan kadın düşmanı ve şiddet faili Vedat karakterini canlandırarak yıldızını parlatan Mehmet Ali Nuroğlu yeni bir dizi ile geliyor.

19-09/17/mehmet-ali-buroglu.jpg

Vedat karakterinin ölümü ile diziden ayrılan ünlü isim unutulmaz bir kötü karakterle adından söz ettirmeye devam ediyordu. Gelen dizi tekliflerini değerlendiren Nuroğlu yeni sezon için bir dizi ile anlaşma imzaladı. 

Mehmet Ali Nuroğlu Güvercin dizisi ile ekranlarda olacak!

19-09/17/mehmet-ali-nuroglu-guvercin-kenan-1568710403.jpg

Kadrosunda: Menderes Samancılar, Devrim Saltoğlu, Genco Özak, Nursel Köse, Eslem Akar ve Toprak Sağlam gibi isimlerin bir araya geldiği Pastel Film imzalı Güvercin dizisinin kadrosuna son katılan isim de Mehmet Ali Nuroğlu oldu. 

Star TV ekranlarında yayınlanması planan dizide Nuroğlu, Kenan karakterine hayat verecek ancak nasıl bir karakterle döneceği henüz bilinmiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin