Netflix'in zombili post apokaliptik dizisi Daybreak'in fragmanı yayında! Dizi ne zaman başlıyor?

Brian Ralph'ın çizgi roman serisinden uyarlanan Daybreak dizisi için ilk fragman yayınlandı. Daybreak konusu ve oyuncu kadrosu hakkında bilgiler...

Dünya sona erdi. Kılıçlarınızı ve alev makinelerinizi alın, gösteriye katılın. Kıyametin gerçekten kötü bir şey olduğunu düşünüyor olamazsınız...

DAYBREAK DİZİSİ İÇİN İLK FRAGMAN VE KARELER YAYINLANDI!

Dijital yayın platformu Netflix'in zombi komedisi türündeki yeni dizisi "Daybreak"in ilk sezonunun yayın tarihi belli olurken, dizi için ilk fragman da yayınlandı.

19-09/17/daybreak-foto1.jpg

"DAYBREAK" KONUSU VE BAŞLANGIÇ TARİHİ

Dışlanan liseli bir genç 17 yaşındaki Josh'ın Ghoulies denilen zombi benzeri yaratıklar, Mad Max tarzı çeteler ve Amazon savaşçılarına dönüşen amigo kızlarla dolu kıyamet sonrası dünyada yol alırken bir yandan da kayıp aşkı Sam'i bulmaya çalışmasını konu edinen Daybreak 24 Ekim 2019 Perşembe günü 10 bölümden oluşan ilk sezonuyla Netflix arşivindeki yerini alacak.

DAYBREAK OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Brian Ralph'ın aynı isimdeki çizgi roman serisinden uyarlanan Daybreak'in oyuncu kadrosu ve karakterleri şöyle sıralanıyor:

Colin Ford "Josh Wheeler"
Alyvia Alyn Lind "Angelica"
Austin Crute "Wesley Fists"
Matthew Broderick "Glendale Lisesi Müdürü Burr"
Sophie Simnett "Samaira 'Sam' Dean"
Gregory Kasyan "Eli Cardashyan"
Krysta Rodriguez "biyoloji öğretmeni Ms. Crumble"
Jeanté Godlock "Mona Lisa"
Cody Kearsley "Turbo Bro Jock"

19-09/17/daybreak-foto2.jpg

04 Ekim'de New York Comic Con etkinliğinde dünya prömiyerini yapacak olan Daybreak'in yürütücü yapımcı kadrosu Aron Eli Coleite (Star Trek: Discovery), Brad Peyton (Rampage) ve Jeff Fierson'dan oluşuyor.

DAYBREAK DİĞER KARELER

19-09/17/daybreak-foto3.jpg

19-09/17/daybreak-foto4-1568717802.jpg

19-09/17/daybreak-foto5.jpg

19-09/17/daybreak-foto6.jpg

"Daybreak" (Netflix) Türkçe alt yazılı fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin