Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun Kurşun dizisinin çekimleri başladı!

Kurşun dizisinin çekimlerinden ilk fotoğraflar yayınlandı.

Merve Mutlu
17 Eylül 2019 - 14:37
Yeni Bölüm

Başrollerini Savcı Orhan Atmaca karakteri ile Engin Altan Düzyatan ile kalemine güvenen hırslı gazeteci Leyla Devrin karakteri ile Burçin Terzioğlu'nun paylaştığı Kurşun dizisinin çekimleri başladı.

19-09/17/kursun-ekibi.png

Most Prodüksiyon imzası ile Fox ekranları için bu sezona hazırlanan ve cast çalışmaları tamamlanan dönem dizisi Kurşun'un çekimleri başladı. Dönemin renkli kıyafetleri ve değişik imajları ile de çok konuşulacak olan dizinin çekimlerinden ilk kareler de basınla paylaşıldı. 

Kurşun dizisinin çekimleri başladı ve ilk kareler yayınlandı!

Kadrosunda başrol oyuncuları haricinde: Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Bora Akkaş, Engin Şenkan, Şebnem Dilligil, Cem Kurtoğlu, Begüm Akkaya, Gülizar Irmak, Seda Akman ve Kürşat Alnıaçık'ın bir araya geldiği Kurşun dizisi, Savcı Orhan Atmaca ile hırslı gazeteci Leyla Devrim'in yer altı dünyasına karşı verdikleri mücadeleyi anlatmak üzere Fox izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Çekimleri başlayan dizide hikaye kadar oyuncuların dönem kıyafetleri ve imajları da dikkat çekiyor. 

19-09/17/kursun-2.png

19-09/17/kursun-dizisi.png

19-09/17/kursun-1568717324.png

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin