Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ferman'ın sırrı ne?

Fox ekranlarının ilk bölümü ile büyük beğeni toplayan Mucize Doktor dizisinden yeni fragman geldi.

Merve Mutlu
17 Eylül 2019 - 15:22
Yeni Bölüm

Başrolünde Otistik Savant Sendromlu Asistan Cerrah Ali karakteri ile Taner Ölmez'in yer aldığı, Fox ekranlarının ilk bölümü ile çok konuşulan dizisi Mucize Doktor'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

19-09/17/mucize-doktor.png

MF Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği ve kadrosunda Onur Tuna, Sinem Ünsal, Reha Özcan gibi isimleri bir araya getiren Mucize Doktor dizisinin ilk bölümü, otizm farkındalığı açısından yarattığı etki ile çok konuşuldu ve takdir topladı. Amerikan yapımı The Good Doctor adlı diziden uyarlanan dizi yeni bölümü heyecanla beklenen bir yapım olmayı başardı. 

Mucize Doktor 1. bölümde neler olmuştu?

19-09/17/ali-vefa.jpg

Otizm savant sendromlu olan ve zekası bir dahi seviyesinde olan Ali Vefa doktor olma hayali kurar. Engel olarak görülen sendromuna ve tüm ön yargılara rağmen Tıp fakültesini kazanır ve birincilikle bitirir. Yaşadığı taşradan ayrılan Ali, İstanbul Berhayat Hastanesi’nde Cerrahi Bölüm Asistanı olarak işe başlamak üzere yola çıkar. havaalanında meydana gelen bir kaza Ali’yi hayatının en önemli toplantısına geç kalmasına neden olur. Ali'nin havaalanında yaptığı mucizevi acil müdahale henüz kimin yaptığı bilinmeksizin başvurduğu hastanede bile konuşulmaktadır. Geç kaldığı toplantıda ise Ali'nin işe alınıp alınmayacağı konuşulmaktadır. Manevi babası ve hastane başhekimi olan Adil Hoca dışında kimse doktorluk yapabileceğine inanmaz.

19-09/17/ali-vefa-kimdir.jpg

Ali, kurul karşısına çıkar. İlk başta reddedilen Ali Vefa, havaalanında yaptığı müdahale sayesinde tüm ülkenin konuştuğu biri haline gelince hastanenin tanıtımı açısından iyi olacağı düşünülerek bir şans daha verilir. 

Ali neden doktor olmak istediği sorusuna verdiği cevapla izleyicileri gözyaşlarına boğarken kurulun da ona şans vermesini kolaylaştırdı. Ancak önündeki en büyük engel, ameliyatlara girmesine izin vermeyen Doktor Ferman oluyor... 

Mucize Doktor 2. bölüm fragmanı yayınlandı. 

19-09/17/vefa-alii.jpg

Dizinin 2. bölüm fragmanında: Ali'nin sevimli halleri başına bela açıyor. Tam bir dahi olmasına rağmen sosyal yetisinin zayıf olması nedeniyle tepkiler alan Ali, sakin kalmak için elinden geleni yapıyor. İnsanlarla yakınlık kuramayan Ali, hastalara yaptığı başarılı müdahalelerle göz doldururken Beliz ile Ferman arasında iplerin gerilmesine de neden oluyor. 

19-09/17/mucize.png

Adil Hoca ise Ali'ye karşı aşırı olumsuz tepkiler veren Ferman'a başka bir nedeni olup olmadığını sorarak bir sırrın kapısını aralıyor. 

Mucize Doktor 2. bölüm 2. fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin