Alison Sweeney, Days of Our Lives'a geri dönüyor!

Dünyanın en uzun süredir yayınlanan dizisi, eski aktristini tekrardan karşılamaya hazırlanıyor.

Berfu Özlen
18 Nisan 2017 - 11:59
Gündem

Alison Sweeney, Days of Our Lives'dan ayrılmasının üzerinden 4 sene geçtikten sonra, geri dönmeye hazırlanıyor.

Dünyanın en uzun süredir yayınlanan dizisi

8 Kasım 1965'den beri yayınlanan gündüz kuşağı pembe dizisi Days of Our Life toplamda 10080 bölüm ve 50 sezondur, hafta içi her gün ekranlara geliyor. Dizide Sami Brady isimli kötü bir karakteri canlandıran Alison, 1993'ten 2014'e toplam 1785 bölümde rol aldıktan sonra diziden ayrılmıştı.

Mayıs ve Haziran'da çekimlere başlanacak

Soap Opera Digest'in haberine göre, aktrist, diziye dönüyor. Salem şehrinde yaşayan bir grup insanın hayatını anlatan dizi, Sweeney'i karşılamaya hazırlıyor. Dergiye konuşan aktrist; "Benim tarafımda diğer projelerimden kaynaklı bir takım lojistik problemleri vardı." dedi ve ekledi, "Ayrıca yaşadığım diz sakatlığı yüzünden bazı projelerimi ertelemek zorunda da kaldım. Artaya kalan zamanı planladığımda, biraz boş zamanım oldu. Mayıs ve Haziran'da Salem'de çekimlere başlıyorum!"

Dizideki 21 senelik rolünün dışında, Sweeney ayrıca NBC'nin yarışma programı The Biggest Loser'da da 13 sezon sunuculuk yaptı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin