Outlander'ın 3. sezon fragmanı çıktı!

Starz dizisi Outlander'ın 3. sezon tanıtım videosu yayınlandı.

Berfu Özlen
18 Nisan 2017 - 13:30
Gündem

Starz, dizisi The White Princess'in prömiyerinden sonra, Outlander'ın da 3. sezon fragmanını yayınladı.

Nerede kalmıştık?

Outlander'ın 3. sezon, Claire'in 1948'e dönme yolculuğundan hemen sonrayı konu alacak. Artık hamile olan Claire, bir anda tekrar ortaya çıkmasının ve bunun ilk eşi Frank ile olan ilişkilerini ne şekilde etkilediği gibi konularla baş etmek zorunda kalacak. Bir yandan da 18. yüzyılda, Jamie, hem Culloden savaşının etkilerini hem de Claire'i kaybetmenin acısını yaşayacak. Seneler geçtikçe, Claire ve Jamie birbirlerinden ayrı bir hayat kurmaya çalışacak.

Çekimler Afrika'da!

3. sezon 2017'nin Eylül ayında ekranlara gelecek ve 12 bölümden oluşacak. Book Three olarak adlandırılan sezon, Diana Gabaldon'un çok satan Outlander serisinden Voyager adlı 3. kitaba dayanıyor. Prodüksiyon ve çekimler Cape Town, Güney Afrika'da yapılıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin