Twin Peaks'in prömiyeri Cannes Film Festivali'nde yapılacak

Dizinin finali üzerinden geçen 26 yılın ardından, Twin Peaks geri dönüyor.

Berfu Özlen
18 Nisan 2017 - 14:45
Gündem

1990-1991 yılları arasında yayınlanan efsanevi dizi Twin Peaks'in son bölümü üzerinden 26 sene geçti. Her ne kadar hayranlar 1992 yapımı bir sinema filmine kavuşmuş olsa da, David Lynch her zaman bu cinayet dizisini geri getirme planları olduğunu ima etmişti.

Tekrar Cannes'da!

Twin Peaks, 17-18 Mayıs'ta gerçekleştirilecek ve 70. yılını kutlayacak olan Cannes Film Festival'inde, ilk gösterimini yapacak. Gösterimlerin Twin Peaks hariç hiçbiri Hollywood yapımı olmayacak. Dizinin, ilk iki bölümü arka arkaya gösterilecek. Bu Lynch'in Twin Peaks ve Cannes'ı ilk bir araya getirmesi değil. Ünlü yönetmen, Twin Peaks: Fire Walk With Me isimli 1992 yapımı film uyarlamasını da festivalede yapmıştı.

Showtime kanalında yayınlanacak olan dizi, 18 bölümden oluşacak ve gene Lynch tarafından yönetilecek. Orjinal yapımdan 25 sene sonra geçecek olan dizi, günümüz zamanında kurgulandı. 

Orjinal kadro tekrar bir arada

Her ne kadar olay örgüsü hakkında henüz bir şey bilinmese de, orjinal yapımdan tanıdık yüzleri göreceğimiz açıklanmıştı. Kadronun büyük kısmı, orjinal yapımdaki rolleri ile tekrar karşımıza çıkacak. Kyle MacLachlan Dale Cooper rolünde ekranlara gelecekken, Sheryl Lee Laura Palmer rolünde tekrar karşımıza çıkacak. David Bowie'nin de orjinal rolünde olması bekleniyordu ancak zamansız ölümü ile bu buluşma imkansız oldu. Bunun yanında diziye yeni katılacak olan, Josh McDermitt ve Laura Dern, "çok gizli" bir rolde karşımıza çıkacak.

Twin Peaks, 21 Mayıs'ta Showtime'da başlıyor!

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin