Alp Navruz Elimi Bırakma dizisi için bateri dersi aldı!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Elimi Bırakma'nın yıldızı Alp Navruz yayınlanan 25. bölümde izleyicilerini şaşırttı!

Nurşah
23 Ocak 2019 - 14:54
Gündem

TRT 1 ekranlarında her pazar akşamı yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkan Elimi Bırakma dizisinin başarılı başrol oyuncusu Alp Navruz geçtiğimiz pazar günü izleyici karşısına çıkan yeni bölümde hayranlarını şaşırttı! Sevilen oyuncu dizinin yeni bölümünde bateri performansı ile dikkatleri üzerine çekti!

19-01/23/alp-navruz-elimi-birakma-bateri-1548243908.jpg

Alp Navruz'dan bateri sürprizi!

Geçtiğimiz hafta yeni yaşını kutlayan Alp Navruz, Elimi Bırakma dizisi için bateri dersi almaya başladı... Sevilen dram dizisinin 25. bölümde ekrana gelen bateri çaldığı sahne için bir süredir özel ders alan Alp Navruz, boş bulduğu her fırsatta soluğu özel eğitmenlerinin yanında aldı. 

Uzun bir süredir bu sahne için hazırlanan Alp Navruz geçtğimiz pazar akşamı ekrana gelen 25. bölümde oyunculuk yeteneği ile olduğu kadar müziğe yatkınlığı ile de göz doldurdu. Elimi Bırakma'nın sürprizlerle dolu yeni ise 27 Ocak Pazar akşamı TRT 1 ekranlarında olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin