Alp Navruz yeni dizisi ile çok yakında ekranlarda olacak!

Son olarak Fazilet Hanım ve Kızları adlı yapımda izlediğimiz Alp Navruz yeni dizisi Elimi Bırakma ile çok yakında TRT 1 ekranlarında olacak! Başarılı oyuncuya kim eşlik edecek?

Nurşah
11 Haziran 2018 - 15:00
Kültür Sanat

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları'nın geçtiğimiz cumartesi günü final yapmasının ardından dizide Sinan karakterine hayat veren Alp Navruz soluğu yeni kanalında aldı! Başarılı oyuncunun dizideki partneri kim olacak?

18-06/11/alp-navruz-elimi-birakma-yeni-dizi.jpeg

Alp Navruz'un yeni dizisi Elimi Bırakma!

TRT 1 ekranlarında önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlaması planlanan dizinin ismi ilk olarak Miras olarak duyurulmuştu. Yönetmen koltuğunda Sadullah Celen'in yer aldığı dizinin başrol erkek oyuncusu olarak ise son olarak Fazilet Hanım ve Kızları'nda izlediğimiz 26 yaşındaki genç oyuncu Alp Navruz oldu! 

 

Geçtiğimiz cumartesi çekimlerine başlanan Elimi Bırakma dizisinde Alp Navruz, Cenk karakterine hayat verecek. Başarılı oyuncunun bir hafta tatil yaptıktan sonra çekimlere katılacağı söyleniyor...

18-06/11/alina-boz-yeni-dizi-elimi-birakma.jpg

Alina Boz da Elimi Bırakma kadrosuna dahil oldu!

Güçlü bir yemek firmasına sahip zengin bir ailenin Amerika'da okuyan oğlu Cenk karakterine hayat verecek olan Alp Navruz'a, 18 yaşındaki başarılı oyuncu Alina Boz eşlik edecek. Alina Boz da Amerika'da aşçılık eğitimi alan ünlü bir kebapçının kızı Azra rolü ile karşımızda olacak!

İkilinin yolları ilk olarak bavulları karıştığında kesişecek ve sonrasında ise hayat onları bir araya getirmeye devam edecek! Merakla beklenen iddialı dizinin kadrosunda Seray Gözler, Cemre Gümeli, Batuhan Ekşi, Dolunay Soysert gibi isimler de yer alıyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin