Meryem Uzerli eski haline dönecek!

Son günlerde yaptırdığı dolgular ile gündeme gelen ve pek de yapıcı eleştiriler almayan Meryem Uzerli ünlü bir yönetmenden aldığı tavsiye üzerine eski haline dönme kararı aldı!

Nurşah
11 Haziran 2018 - 15:47
Magazin

Muhteşem Yüzyıl dizisi ile hayatımıza giren 34 yaşındaki ünlü oyuncu bir süredir ekranlardan uzak kalmıştı. Geçtiğimiz günlerde Cannes Film Festivali bünyesinde kırmızı halıda kendisini bolca gösteren Uzerli'nin dolgulu hali hayranlarını şoka uğrattı!

18-06/11/meryem-uzerli-son-hali.jpeg

Meryem Uzerli doldularını aldıracak!

Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol aldığı seneler boyunca yapımcı Timur Savcı'nın kadroda hiçbir oyuncunun estetik yaptırmaması isteğine uyan Uzerli, 2014'te sonlanan dizinin ardından aradan geçen iki senede yüzüne pek çok müdahalede bulundu... Gerek instagram paylaşımları gerekse katıldığı davet ve etkinliklerde Meryem Uzerli'nin göz altı, dudak ve şakak bölgelerine yaptırdığı dolgular basından ve izleyicilerden büyük bir ilgi gördü...

18-06/11/meryem-uzerli-yeni-hali.jpg

Fakat bu ilgi ne yazık ki olumlu olmadı! Pek çok kişinin beğenmediği bu dolgulara en son yorumu ünlü bir yönetmen yaptı. Yönetmenin "Çok yazık, yüzünü düzelt." uyarısını dikkate alan Meryem Uzerli'nin ilerleyen günlerde İstanbul'a geleceği ve dolgularını erittireceği konuşuluyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin